Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Asiakkailta

 

"Riikalla on taito ohjata lempeästi ja hyväksyvästi. Hän kuuntelee asiakasta ja näkee hänet psyykkis-fyysisenä kokonaisuutena."

 

"Riikalla on varma ja rauhallinen ote ja hän löytää hyvin jumipaikat. Hermoratahieronnasta jää rauhoittunut ja syvärentoutunut olo."

 

 

Mielestäni ihminen pystyy parhaiten vaikuttamaan omaan hyvinvointiinsa itse. Toiset ihmiset voivat kuitenkin olla hyvänä apuna yksilön hyvinvoinnin rakentamisessa ja ylläpitämisessä. Erilaiset kehoa huoltavat sekä mieltä rentouttavat ja rauhoittavat hoidot ovat hyvä tapa auttaa toisia huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan.

 

Valmistuin hermoratahierojaksi Länsi-Suomen Hermoratahierojaopistosta vuonna 2012. Erityisesti mielen ja kehon yhteys sekä tämän yhteyden vaikutus ihmisen kokonaishyvinvointiin kiehtoo minua ja olenkin harjoittanut Alexander-tekniikkaa vuodesta 2011 lähtien. Alexander-tekniikka on vaikuttanut suuresti elämänkatsomukseeni sekä työskentelytapoihini.

 

Ammattitaitoani laajentaakseni ja syventääkseni opiskelen parhaillaan urheiluhierojaksi  Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa.